Budibe expertise partner voor gezonde organisaties! 

Psychiatrische expertises

Een psychiatrische expertise wordt ingezet als er aanwijzingen zijn voor psychische klachten. Tijdens het onderzoek wordt beoordeeld of de klachten medisch objectiveerbare symptomen zijn van een psychische of psychiatrische aandoening en of deze beperkingen in het beroepsmatig functioneren ten gevolg hebben. Er volgt altijd een concreet advies, ook als er géén sprake is van een aandoening die de psychische klachten kan verklaren.

 

 

Individuele training

Individuele training met eventueel verblijf in ons luxe trainingsvoorziening is een krachtig instrument om bijvoorbeeld burn- out problematiek zo snel  mogelijk te doen verdwijnen en voor de toekomst te voorkomen.  Individuele training is altijd maatwerk en graag adviseren wij u geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en tarieven.

Teamtraining

Zelfs in sterke teams kan  gedragsdynamiek ontstaan welke onbedoeld ziekteverzuim ten gevolg kan hebben, met burn-out of zelfs depressieve klachten ten gevolg. Budibe is specialist op het gebied van psyché en werk. Budibe leert teams deze gedragspatronen te herkennen en deze te vervangen, waardoor medewerkers een aanzienlijk lager risico hebben tot het ontwikkelen van psychische klachten.

Advies

Advies geven wij naar aanleiding van uw vraag ! Wij hebben zeer veel kennis en ervaring met de meest complexe situaties en omstandigheden. Wij zijn eraan gewend dat de doelstellingen en bedoelingen van de verschillende partijen die deel uitmaken van situaties zeer uiteenlopend kunnen zijn. Bent u nieuwsgierig wat wij zouden doen als wij in uw schoenen zouden staan? Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.

Conflictbemiddeling

Soms botert het niet tussen medewerkers en kun je de vinger er niet op leggen wat er eigenlijk aan de hand is. Of medewerker en leidinggevende kunnen niet meer met elkaar uit de voeten en lopen de conflicten uit de hand. Budibe heeft ervaren en goed opgeleide conflictbemiddelaars die beschikken over kennis van de psychodynamiek en hebben zeer lange ervaring met de meest complexe situaties.

Managementtraining

Symptomen van psychische en psychiatrische aandoeningen kunnen zich op manieren uitten die voor managers en leidinggevende moeilijk te herkennen zijn. Echter helpt kennis van psychische en psychiatrische ziektebeelden en hun symptomen bij het terugdringen van ziekteverzuim. Een managementtraining door Budibe is altijd maatwerk. Het geleerde is pragmatisch en direct toepasbaar. 

gallery/duo1

Albert Einstein zei het al, we kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt.
 

gallery/lef logo

Burn out klachten!

Dan is het hoge tijd voor nieuwe wegen, op een andere manier leren denken, oude patronen loslaten en vervangen door nieuwe, die met de nieuwe werkelijkheid van de werkomstandigheden en wensen van tegenwoordig matchen.

Budibe maatwerktrainingen op het gebied van psyche en arbeid, voor individu, team en management.